Dit evenement is helaas al voorbij. bekijk onze agenda voor andere evenementen
Unmatched Toernooi
Zaterdag 23 september van 18.30 tot 22.00
Aanmeldingen 6

Paaprika organiseert in samenwerking met White Goblin Games een Unmatched toernooi. Op zaterdag 23 september om 18:30 zal de strijd los barsten. Ga de uitdaging aan met je helden en versla iedereen die je aan tafel tegenkomt. In verschillende spellenspeciaalzaken worden er voorrondes gehouden. Per winkel is er één winnaar die wordt uitgenodigd om aan de finale deel te nemen. De finale wordt georganiseerd tijdens het Spellenspektakel in De Jaarbeurs Utrecht.

Unmatched is een populair spel waarbij je tijdens het duel continu op het puntje van je stoel zit. Je zult in je beurt strategisch te werk moeten gaan om uiteindelijk de langste adem te hebben om te vechten voor de overwinning. Soms moet je ervoor kiezen schade te ontvangen om daarna je tegenstander met de vloer gelijk te maken.

Wil jij je krachten en uitmuntende spel laten zien en iedereen verbluft in je schaduw laten staan om zelf te strijden voor de overwinning? Meld je dan snel aan en wie weet zal jij strijden tijdens de finale in Utrecht! We zullen eerst een oefenpotje spelen om het spel te leren. Daarna zullen we over gaan tot de wedstrijdpotjes. Ook kun je in de dagen voor het toernooi langs komen voor uitleg over Unmatched.

De spelregels die van toepassing zijn voor het Unmatched toernooi:

 • De deelnemer neemt 3 helden mee uit een Unmatched versie die is uitgegeven door White Goblin Games (deze 3 helden geef je tijdens je inschrijving op).
 • Het toernooi wordt gespeeld met het zogenaamde SWISS systeem (dit betekent dat je elke ronde meespeelt). Winnaars spelen tegen elkaar en verliezende spelers spelen tegen elkaar.
 • Elke ronde mag maximaal 45 minuten duren. Als een spel dan nog niet klaar is, dan maakt de actieve speler zijn beurt af. Als het spel dan nog niet afgelopen is, dan wordt er een gelijkspel genoteerd.

Voorafgaand aan het gevecht:

 1. Beide spelers kiezen één van de 3 helden van de tegenstander welke niet gespeeld mag worden. Dit doe je tegelijk (blindban);
 2. We werken met het zogenaamde "LEADER AND FOLLOWER" systeem:
 • Bepaal willekeuring wie de LEADER of FOLLOWER is;
 • De LEADER kiest eerst één van zijn 2 overgebleven helden. Daarna kiest de FOLLOWER zijn held;
 • De FOLLOWER kiest nu de map waarop gespeeld gaat worden;
 • De LEADER bepaalt wie mag beginnen;
 • De LEADER bepaalt als eerst of hij een "Mulligan" wil nemen. Daarna mag de FOLLOWER dit doen (Mulligan betekent dat je de eerste 5 kaarten die je pakt aan het begin van het spel terug MAG schudden in jouw deck. Daarna pak je 5 nieuwe kaarten en daar MOET je mee spelen).

Paaprika

 • Beukerstraat 66
  7201LG Zutphen
 • 0618115443
 • mark@paaprika.nl
 • KVK: 76033139
 • BTW: NL003040736B59

Betaalmethodes

Meer over Paaprika

Paaprika is een spellenwinkel & café gevestigd in Zutphen.
Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan gezelschapsspellen. Ook is er de mogelijkheid om spellen uit te proberen in het cafégedeelte.
Tevens kan je bij ons terecht voor speladvies en -uitleg.
Staat jouw spel hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op! Wellicht dat wij iets voor je kunnen betekenen.

Alle prijzen zijn incl. BTW - Copyright ©2023 Paaprika